Over

Mijn eigen overtuiging, spirituele groei:
Spirituele groei leer je niet alleen uit boeken maar vooral door jezelf leren kennen , naar jezelf kijken, hoe ga je om met je medemens met je broers en zusters met je ouders, waarom reageer ik zo en niet anders, waarom stoort zijn of haar reactie mij zo?
Waar komt mijn boosheid vandaan, mijn onverdraagzaamheid, waar komen mijn gedachten vandaan, waarom heb ik deze gedachten?

Ja, wij kunnen veel boeken lezen over hoe het zou moeten, je spirituele leraar  kan het je  goed vertellen, je kunt het jouw medemens vertellen hoe wij met elkaar moeten omgaan, want je hebt ervoor gestudeerd en veel gelezen en je bent SPIRITUEEL, dus JIJ kunt het weten!
Maar het allermoeilijkste is om wat je anderen onderwijst in je eigen leven toe te passen! Jezelf in de spiegel bekijken of je niet aan het manipuleren bent omdat je wilt dat anderen hetzelfde vinden als jij, kun je vanuit je hart leven en jou (mindere) karaktertrekken in balans brengen?
Geen afbraak plegen aan jezelf en dat doe je door vanuit je hart te leven, te reageren, te voelen! Dit is het moeilijkste en tegelijk ook de sterkste manier op spiritueel te groeien! Je zult de mensen om je heen beter begrijpen, omdat jij jezelf beter kunt begrijpen, je kunt hun mening accepteren omdat je weet waar die vandaan komt en je kunt het geduld opbrengen naar het moment dat ook zij vanuit hun hart gaan leven. Je spirituele talenten zullen als vanzelf groeien, want die kracht zit in ons allen, je moet het alleen maar willen ontdekken en de zachte stem in jezelf leren horen die eerder werd overstemd door onze karakter trekken die wij moeten leren in balans te brengen.

Door jezelf te leren kennen kom je op nieuwe gedachten die je ergens heen voeren waar je een antwoord kunt vinden, want niet alles staat in de boeken, nieuwe kennis komt eerst naar beneden via onze nieuwe gedachten en ervaringen die nog niet zijn beschreven. Wees niet bang om je inspirerende gedachte niet uit te voeren of uit te spreken omdat iemand anders het niet met je eens is of je voor gek verklaart. Laat die maar bij de boeken blijven en ga verder met respect. Als iedereen was blijven staan hadden we nog steeds een grote telefoon op de muur hangen, of reden we nog in een koets, of keken we alleen nog naar oude Tom en Jerry tekenfilms en dachten we nog steeds dat de aarde plat is.
De kennis die wij nu ontvangen noem ik wel “Nieuwe Kennis”, maar neem maar gerust aan dat het OUDE KENNIS is die ons weer wordt aangereikt en waar wij hopelijk beter mee omgaan in deze moderne tijd.


Vergeet even wat een ander ervan vindt of zal vinden!
Durf de gedachte te hebben dat je Goddelijk bent, dat de Goddelijke vonk ook in JOU straalt!
En voel wat die gedachte met je doet.

Wij zijn beperkt door ons mens zijn, maar dat beperkt je niet in je gedachten en gevoel.


Welkom
Ik ben André Gemerts en geboren te Saramacca, een Surinaamse plantage onder het dak van onze Kankantrie boom die nog steeds op het erf staat. De Kankantrie, de grootste boom van Zuid-Amerika wordt in bepaalde culturen gezien als een heilige boom. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd.

In Paramaribo en later in Nederland kwam ik erachter dat wat voor mij normaal was in mijn omgang met de natuur en energieen om mij heen op de plantage, voor anderen niet gewoon was.
Al vanaf ik gedachten kon hebben in mijn jonge leven was ik gewend met God, of Jezus te praten als ik hulp nodig had of als ik werd geroepen om weer iets te zien wat mij werd getoond.
Later in de stad Paramaribo (waar ik de bijbel leerde kennen op school) en in Nederland kwam ik erachter dat het niet normaal was voor iedereen.
Alleen zonder mijn ouders, broers en zusters naar Nederland deed zo emotioneel pijn dat ik mijn hart had afgesloten in mijn gevoel met alles dat met Suriname te maken had, ook mijn relatie met God en Jezus.
Ondanks dat heb ik altijd naar Jezus gereikt als ik hulp nodig had of met een healing bezig was, maar dat was vanuit mijn Ratio en niet vanuit mijn hart.

Ondanks dat werd ik altijd bijgestaan en op ergens tegen mijn 30ste kreeg ik het signaal in mijn dromen om terug te gaan naar mijn roots, Saramacca en mijn hart weer te openen. Wat ik gedaan heb.


En nog later werd het mij duidelijk waarom ik deze weg heb moeten bewandelen en die ik nog steeds bewandel.


De wijze hoe ik werk is  afwijkend met dat wat u elders gewent bent.


Ik heb geen vaste behandel methode, maar alles wat ik doe gebeurd onder leiding van ‘Boven’ en aangepast aan de klant. Ieder persoon is weer anders en al lijken de klachten op elkaar, dat wil niet zeggen dat telkens hetzelfde pilletje gebruikt kan worden. De energetische wereld ontwikkeld zich, we kunnen meer kennis aan en dat wordt ook aangereikt. Vergelijk het met een teken film zoals Tom en Jerry, nog steeds leuk, maar de verder ontwikkelde techniek waarmee ‘Frozen’ is gemaakt is geweldig met fantastische mogelijkheden!
De oude behandel methoden hebben niet afgedaan en zijn niet verkeerd, maar als ze meegaan in de ontwikkeling met de Nieuwe Kennis, krijg je verbluffende resultaten.


Natuurlijk kunt u ook een Reiki of Pranic Healing behandeling van mij ontvangen, maar ik ga naar de oorzaak van uw klacht en daar ga ik  aan werken om u inzicht te geven hoe het ontstaan is, hoe u dat heeft kunnen opmerken of wel opgemerkt heeft maar toen niet wist hoe te reageren. Door deze kennis kunt u herhaling voorkomen in de toekomst en dan is het halve werk al gedaan, want ik leer u, uzelf te helpen.


Door mijn afkomst ben ik ook bekend met de Winti cultuur uit Suriname, mijn ervaring is dat er nog veel meer achter zit, met zijn vele lagen, meer dan we ons bewust zijn! Ook binnen de Winti cultuur zijn er flinke ontwikkelingen en kun je niet aan het oude blijven hangen, maar dat is voor velen nog een lange weg in de bewustwording van hoe het ook anders en vooral samen kan.

Ook met ‘Winti problemen’ kunt u bij mij terecht, hoewel mijn behandeling anders zal zijn,  dan zoals  u het kent van de reguliere Winti behandelingen.
Ik werk namelijk niet met kruidenbaden en probeer zo veel mogelijk voor u de vertaling te maken van de Winti naar de Energetische wereld. Het is op deze manier ook te begrijpen voor hen die niet gewent zijn of niet alles kunnen begrijpen van de Winti benamingen.
wil je meer over de Winti weten klik dan hier.


bazuin ehch